Noe å glede seg til

Violet Road til Giske

Bandet som regnes som et av landets beste liveband, kommer til Giske og Sommerfesten!

Med stor musikalitet og et smittsomt humør er det knapt et band i landet som utstråler en større spilleglede enn Violet Road. Der disse gutta dukker opp blir det fest, noe som har gjort bandet til et ettertraktet liveband. Nordlendingene har sjarmert seg gjennom landets kriker og kroker de siste årene, og gitt konsertpublikummet fengende popmusikk og gode historier.

Etter et hektisk 2016 med over 80 konserter og albumutgivelse har Violet Road brukt 2017 til å tenke fremover og lage ny musikk. Bandet har vært i studio i Tromsø, sammen med stjerneprodusent Joel Hamilton, som tidligere har produsert musikk for artister som Tom Waits og The Black Keys.

Nylig slapp de første smakebit fra albumet, Monument. Låta har fått strålende tilbakemeldinger, og er listet på P1, pryder NSBs nye reklame og er løftet opp av Spotify i både inn- og utland.

Violet Roads sjette album kommer høsten 2018, og i vår og sommer legger bandet ut på en omfattende turné. Heldigvis tar de turen til Sommerfesten på Giske lørdag 7. juli. 

Spleisepass kan kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio

Foto: Daniel Mikkelsen

Sommerfesten på Giske
Øygardshamna, Giske
Peace, love & understanding på Giske!
Kjøp Billett
x