Noe å glede seg til

Maria Mena til Terminalen

​Maria Mena er aktuell med nytt album, og vi vil få høre både nye låter og alle hennes kjente og kjære fra tidligere på Terminalen onsdag 20.april.

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring da hun skrev «My Lullaby» om foreldrenes skilsmisse. Siden da har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister med låter som «You Are The Only One», «Just Hold Me», «Miss You Love», «All This Time» og «Belly Up» for å nevne noen. Julesangen «Home For Christmas» har også blitt noe av en moderne klassiker i Norge.

Maria har vært en inspirasjonskilde for artister både i Norge og utenlands. Sam Smith uttalte blant annet til Q Magazine i sommer at han er en stor fan! Kanye West er også blant hennes fans. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum. Maria Mena har mottatt Griegprisen, Spellemannsprisen, og vært nominert til den tyske Grammy-prisen (Eccho Award). Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. 

Dørene åpner kl 20 

Konsertstart ca kl 21 

ID: 18 

Pris: 299,- 

Billetter kan kjøpes her: HTTP://BIT.LY/1RLNULA

Maria Mena
20.april
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21
ID: 18
>
x