Sigrid

Ålesundsjenta spiller på Color Line Stadion om et år.

Denne sommeren ble helt annerledes enn vi hadde planlagt, men nå gleder vi oss til en fantastisk festivalsommer i 2021, og vi er allerede i gang med forberedelsene. Noen av artistene er de samme som på 2020-programmet, men vi har også helt nye navn på plakaten.

Nå annonseres Sigrid som den første artisten til Jugendfest 2021.

Mange har gledet seg til å se Sigrid på Jugendfest igjen, så det veldig kjekt å kunne fortelle at hun er med neste år. Det er også lagt ut et begrenset antall rabatterte presalg-billetter til festivalen.

Billetter som er kjøpt til Jugendfest 2020 er gyldig til neste år.

_____________________________

Sigrid

Sigrid - Norges nye popstjerne har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland. Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Hun har bl.a. blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med sitt nye, og kritikerroste album «Sucker Punch».

Etter å ha vunnet «Årets Nykommer» under P3 Gull i 2017, vant hun «Årets Låt» i 2018. Hun har flere Spellemann-nominasjoner bak seg og vant også her «Årets Nykommer» i 2017. I 2019 vant Sigrid både «Årets Popartist» og den gjeve prisen «Årets Spellemann».

Live-anmeldelser:

Foto: Jonathan Vivaas Kise

x